Atlantic TATOU fűtőpanel – 45%

Atlantic Tatou fűtőpanel, IO, elektromos fűtőtest: infrafűtés, konvekciós fűtés,  mozgásérzékelő, programtermosztát – SMART PILOT

Atlantic Tatou Smart lakásbanAz Atlantic Tatou fűtőpanel a Smart Pilot IO  legújabb technológiáit tartalmazza.

A beépített mozgás és szellőztetés érzékelő segít, az energia megtakarításban. Intelligens vezérlésnek köszönhetően a fűtőtest automatikusan ki kapcsol, ha szellőztetést érzékel, vagy ha nem tartózkodik a helységben.

Bekapcsol, ha szükséges fűtenie vagy mozgást érzékel a helységben.

Alapvetően programozható elektronikus termosztáttal rendelkezi 24/7 módban. (minden napra programozható a komfort és eco hőmérsékletek idősávja)

Ha azonban eltérünk a beállított programtól – hamarabb hazaérkezünk pl. -, a jelenlét-érzékelő ezt észleli és felülbírálva a programot azonnal emelt módban elkezd fűteni, míg a hőmérséklet el nem éri a komfort hőfokot.

Ha az Eco időszak alatt ilyenkor elmegyünk, fél óra múlva termosztát visszaáll az eredeti programozott módba hőmérsékleti sávjába.

A programozási lehetőségek teljes kihasználásával akár 45% fűtési költség megtakarításunk is lehet egy normál, mechanikus termosztátos konvektorhoz viszonyítva!


Fűtőpanel rendszer vagy elektromos kazán jobb?  – FŰTŐPANEL VAGY KAZÁN


Atlantic Tatou Smart Pilot IO belső szerkezetAtlantic Tatou fűtőpanel különlegességei

Új technológiánkkal csökkenheti fűtési költségeit és intelligens fűtést varázsolhat otthonába, melyet a Cozytouch Bridge központ segítségével (külön vásárolható) alkalmazással már mobiltelefonjáról is vezérelhet. A központ kompatibilis az IO készülékekkel, azaz a Cozytouch előkészítés a Tatou Smart fűtőpanelben van, nem kell hozzá az Interface

Cozytouch technológiával valós időben követheti nyomon a fűtőtest működését (hőmérséklet-beállítás, elektromos fogyasztás, működtetés, üzemeltetés…) mobiltelefonjáról vagy tablet eszközökről.

Az elektronikus programtermosztáttal minden napra állíthat külön programot a még kényelmesebb otthonért.

Fűtőegység: alumínium lemez fűtőlemez (mint a Soliusnál)

Borulásérzékelő, mely automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha gyermeke, háziállata felborítaná, amennyiben Ön görgős kivitelben használja.

Csendes működés, Beépített hővédő kapcsoló a túlmelegedés ellen

IP24, áramütés elleni védelem

Atlantic Tatou fűtőpanel Smart IO távoli elérésVálasztható teljesítmények: 1000-15000-2000W.

Komfortos megoldás, akár nagy belmagasságú helyiségek esetén is, gazdaságos fűtési megoldás lehet, hasonlóan a Solius fűtőpanelekhez. Mivel az infrafűtő alumínium lemez természetes meleg sugárzása lenn tartja a hőenergia jó részét és a konvekciós fűtésből származó meleg levegő indul csak a mennyezet alá.

Precíz elektromos termosztáttal. Funkciók: Komfort, Komfort -1°C, Komfort -2°C, Takarék (ECO), Fagyvédelem, Ki

Mozgás- és szellőztetés-érzékelő a még gazdaságosabb üzemeltetés érdekében, gyerekzár

Könnyen falra szerelhető, nem igényel szakembert, falbontást, csövezést

atlantic elektromos fűtőpanel árak

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!