AKCIÓ ATLANTIC

Atlantic akció – francia elektromos fűtőtestek kedvezménnyel

Atlantic elektromos fűtőpanelek akcióAz Atlantic akcióban résztvevő termékeink árát általában tekintsék véglegesnek, azaz általában nagyobb darabszám esetén sem érvényesek rájuk egyéb esetleges akciós kedvezményeink!

DE: 10-15-nél nagyobb mennyiségre kérjen árat elérhetőségeinken!

A január óta emelkedő euró árfolyam az utóbbi válságos időszakban még inkább az egekbe szökött, 10-15%-kal megdrágítva az importált termékeket.

Atlantic Akció

Az Atlantic fűtőtestekre vonatkozó, március 1-re tervezett  áremelésünket  a jelenlegi nehéz helyzetben elhalasztottuk, hogy ezzel is megkönnyítsük leendő vásárlóink dolgát. (Az összes import terméket forgalmazó cégre elmondható, hogy aki még a régi áron forgalmaz, 10-15% kedvezményt ad a vevőinek.)

2020. augusztus 2-ig, vagy a készlet erejéig  még a régi áron vásárolhatják meg tőlünk az Atlantic fűtőpaneleket, radiátorokat és törölközőszárítókat. Atlantic akció tehát addig, azután 5-7%-os áremelés várható.

Most érdemes hát kihasználni a lehetőséget, hiszen a vírus jön és megy, de a természet nem áll meg, és amikor újra beköszönt a hideg, minden háztartásban jól fog jönni a kedvezményes áron vásárolt fűtőtest.


Atlantic F129D kifutó raktári akció!

Atlantic TATOU infra fűtőpanelek  15% akciója!

SOLIUS FŰTŐPANEL BEVEZETŐ ÁRON!


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!
SimplePay vásárlói tájékoztató