ATLANTIC ELEKTROMOS FŰTŐTESTEK

Fűtés teljesítmény kalkulátor, milyen teljesítményű fűtőtestet vegyünk?

Elektromos fűtés teljesítmény kalkulátor

Fűtés teljesítmény kalkulátor egyszerűen.

Először is ne higgyük el, hogy egy lakás fűtésteljesítmény igénye bármilyen módon is függ egy korszerű elektromos fűtőkészülék fajtájától.

A mai napig is találni olyan reklámot, hogy az illető cég fűtőtestje azért jó, mert az általában javasolt 35 W/m3 helyett elég a 25 W/m3 teljesítmény. Pedig csak arról van szó, hogy a gyártó országban jobbak az épületek általános hőszigetelési tulajdonságai.

A 35 W/légm3 igény egy itthoni átlagos hőszigeteltségű  lakásra vonatkozik. De hogyan veszik figyelembe pl. egy A+ ház 20-25 W/m3 vagy egy vályogház 50 W/m3 igényét?

A hiányt és szakmaiatlanságot látva fejlesztettük ki a falszerkezetek minőségét legalább energetikai osztályok szerint, ablakok nagyságát és minőségét, a környezettel érintkező falak számát és a használat minőségét (pl. fürdőszoba funkció) is figyelembe vevő fűtésteljesítmény kalkulátorunk itt:

A kalkulátor jól használható és megfelelő eredményt ad a fali fűtőtesteknél, hiszen a kapott Watt értéknél mindig nagyobb teljesítményű készüléket ajánlunk, amivel a nagyobb hidegben történő biztonságos működés és a valószínűleg alacsonyabb fogyasztás is biztosítható!

(A kalkulátor nem helyettesíti a pontos energetikai számításokat!)

Árral, képpel rögtön láthatják az ennek megfelelő teljesítményű konvekciós és infra fűtőtesteket is, és azokat azonnal is megvásárolhatja.

Fürdőszobai méretezésnél a program a nagyobb hőmérséklet igény (25-28 C fok) miatt nagyobb teljesítmény igénnyel is számol és eredményként a fröccsenő víz elleni védelemmel ellátott készülékeket  találjuk a törölközőszárító radiátorokkal együtt.


Több fűtőtest méretezése

Teljes lakás vagy több helyiség számításánál a program természetesen egy kosárba gyűjti a választott termékeket, oda-vissza linkelve a kalkulátor és webshop között, így a végösszeg kedvezmények azonnal láthatóak!

Webáruházunkban – mely SSL titkosítással védett– regisztráció nélkül is vásárolhat.


Atlantic fűtőtestek használati utasításai: TERMÉKTÁMOGATÁS


A kalkulátor talán az egyik legjobban használható fűtési teljesítmény számoló segéd. Nem helyettesíti azonban a pontos energetikai számításokat, ahol egy házban valójában minden helyiségnek más és más a légköbméterenkénti Watt igénye, de jó közelítést ad.

Nagy belmagasságú lakásoknál a kapott eredményekből az infrafűtéssel kombinált fűtőpaneleket (Solius) javasoljuk az energia takarékos működés miatt!

Ez a kalkulátor sem tudja pl. beszámolni a szomszéd lakások hatását, illetve az extrém rossz hőszigetelésű mennyezetet…

Ezért, ha “gyanús” eredményt kap, keressen minket elérhetőségeinken!

atlantic fűtések rendelése

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!