SOLIUS WIFI FŰTŐPANEL – 25%

Atlantic Solius WIFI fűtőpanel, fali elhelyezés, heti programozásra képes termosztát, WIFI távoli eléréssel

Atlantic Solius WIFI lcd infra fűtőpanelAz Atlantic Solius Wifi fűtőpanel a 2019 év komoly fűtéstechnikai újdonsága már Magyarországon is! Az első forgalomban lévő wifis fűtőpanel! (Megjegyzés: a norvég wifis fűtőtestek csak egyszerű konvektorok az elnevezésük ellenére, hiszen semmilyen infasugárzást nem bocsátanak ki, csak konvekciósan fűtenek, azaz elektromos konvektorok. Bővebben a fűtésfajtákról itt: Elektromos fűtések fajtái)

Az előd Solius LCD már régebben ismert Atlantic fűtőpanel. A Solius Ecodomoval együtt már több ezer lakás kellemes hőérzetet adó és rendkívül takarékos fűtése!

Miben más a Solius Wifi fűtőpanel, mint az LCD típus?

Csak a wifis távoli elérésben különbözik.

Miben jobb a konvekciós fűtőpaneleknél?

Fűtési mechanizmusa infrafűtés és konvekciós fűtés elegye! Azaz nemcsak megfelelő hőmérsékletre melegíti a szoba levegőjét, hanem eközben kellemes hőérzetet is ad, csökkentve az energia felhasználást!

Termosztátja nem a sima manuális állíthatóságú elektronikus termosztát, hanem LCD kijelzős, 24/7 heti programozásra képes, WIFI távoli eléréssel.

Hová ajánlom?

Fali és mobil készülékként is bárhol használható főfűtésre és kiegészítő fűtésre is, ahol kívánalom a megfelelő levegő-hőmérséklet mellett a kellemes hőérzet is!

De az infrafűtés miatt a nagyobb belmagasságú (3,2-4,m) lakások gazdaságos fűtése is! IP24 védettsége miatt gyors felfűtést biztosító kompakt fürdőszobai fűtőpanel is lehet (megfelelő méretezéssel)

Atlantic Solius WIFI lcd infra fűtőpanelMivel a WIFI egység – mely ugyanaz, mint az ALTIS ECOBOOST WIFI fűtőpanelnél -, lehetővé teszi a távoli irányítást a COZYTOUCH applikáció segítségével, így a Solius LCD WIFI fűtőpanel innentől a nyaralók és időszakosan használt lakások kedvenc fűtése is lehet.

Energia megtakarítás egy alap mechanikus termosztátos konvektorhoz képest: max. 25 %

Tehát miért is különleges a Solius WIFI fűtőpanel?

Működése közben nemcsak konvekciósan fűt, ezzel létrehozva a helyiségen belül keringő meleg levegő hengert. Széles spektrumú infra sugárzást bocsát ki, hasonlóan egy hagyományos cserépkályhához, így a levegő valós hőmérsékletéhez képest magasabb hőfokot érzünk.Ez a természetes oldalról jövő melegérzet a legtöbb ember számára kellemesebb, mint pl. az infrapanelek fentről jövő, először az ember fejét melegítő sugárzása.

Ez persze személyfüggő is, de 2-3 fokot mindenképp nyerünk! Elég lehet akár 19 C fokon használni a Soliust a 22 fokos hőérzethez. Ezzel 10-15%-ot tudunk megtakarítani egy konvekciós fűtőtesthez képest!

A fűtőtestek elhelyezési javaslatairól az egyes termékeknél olvashat a shopban!


Atlantic Solius WIFI infra fűtőpanelTulajdonságok röviden:

Rendelhető teljesítmények: 1000W, 1500W, 2000W

Fűtőegység: infrafűtő extrudált alumínium fűtőelem

Készülékház: különleges perforált előlap a megfelelő infra hőérzet eléréséhez

Fűtési mechanizmus: infrafűtés + konvekciós fűtés

Üzemeltetés: egy fázisról, 230V

Érintésvédelem: ClassII, kettős szigetelés és IP24 fröccsenő víz elleni védelem

Tartozékok: “H” alakú szerelőkeret (falikonzol),  hálózati kábel dugvillával szerelve, jobb oldali kivezetés, 130 cm hosszú

Rendelhető hozzá: Fix univerzális láb, amivel hordozhatóvá tehető

Termosztát: EasyProg 24/7 a hét minden napjára szabadon programozható Komfort és ECO idősávok,  gyerekzár, 7 – 30 C fokig állítható, (a termosztát megegyezik az ALIS ECOBOOST WIFI termosztátjával)

WIFI: távoli elérés a COZYTOUCH alkalmazás segítségével, felügyelet, programozás, fogyasztásmérés

Egyéb védelem: túlfűtés elleni védelem, borulásvédelem

Garancia: 5 év (2 év gyártói + 3 év importőri garancia regisztrációval)


Elektromos fűtési teljesítmény kalkulátorunk itt: KALKULÁTOR

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!