Elektromos TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ radiátorok

Elektromos törölközőszárító radiátorok az ATLANTIC gyárból főfűtésre is!

Az Atlantic elektromos törölközőszárító radiátorok már az elektromos fűtés minden előnyös tulajdonságával rendelkeznek. Az eddig megszokottól eltérően a fürdőszoba főfűtésére is alkalmasak, saját termosztáttal rendelkeznek, elegánsak, jól használhatóak és nem utolsósorban nagyon jó ár-érték arányú termékek!

Uatlantic törölközőszárító radiátor RSS2012tólagos elhelyezésük is egyszerű, hiszen a csempe megbontása nélkül szerelhetjük fel 10-20 perc alatt törölközőszárítónkat! Az elektromos törölközőszárító belsejében folyadék áramlik, így bekapcsolás után minden rész gyorsan átmelegszik.

(Az Atlantic fürdőszobai részben nem foglalkozunk külön a falon elhelyezhető konvektorokkal, fűtőpanelekkel, hiszen mindegyikük alkalmas IP24 védettségük miatt a nedves körülmények közötti üzemelésre.)

Miért különlegesek és ár-érték arányban a Magyarországon kaphatóak közül miért tűnnek ki az Atlantic francia gyár elektromos törölközőszárító radiátorai?

– a legegyszerűbb is saját szobatermosztáttal rendelkezik

– nagyságtól függően 500 – 750 – 1000 W lehet a teljesítményük, azaz a törölközőszárító funkción kívül az adott helyiség főfűtésére is megfelelő a készülék

– a Doris széria 1000W teljesítményű ventilátoros gyorsfűtő egységgel szerelve is rendelhető, azaz így további energiatakarékoskodás érhető el: használat előtt pár perccel beindítva a turbo fokozatot, napközben és éjszaka alacsonyabb hőmérsékleten is tartható a fürdőszoba

– a választék: 3 féle nagyság és teljesítmény, egyenes vagy íves csőkialakítás, ventilátoros gyorsfűtővel kombinált típusok is rendelkezésre állnak

– az elektromos törölközőszárítót olyan portaszító festékkel vonják be, melynek köszönhetően nem cirkuláltatja a port

– könnyedén a falra szerelhetőek és beköthetőek – a törölközőszárítókat dugvilla nélkül szállítjuk, mert a direkt bekötés a kívánalom általában. Ha dugaljba lenne bekötve, akkor is általában vágni vagy toldani kell a hálózati kábelt az esztétikus felszereléshez.

– már br. 57.700.-Ft-tól kapható termosztátos törölközőszárító


RSS2012 GALBE radiátorAtlantic RSS 2012 egyenes és íves (GALBE) kivitelű elektromos törölközőszárító radiátorok

Programozási lehetőségek:

–  “2h Boost” funkció lehetővé teszi, hogy Ön, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra. A készülék 2 óra múlva visszatér a normál működéshez.

–  “24h Auto” funkció a “2h Boost” funkciót ismétli, minden nap, azaz minden 24 órában, ugyanabban az időben.

–  gyerekzár, amely a véletlenszerű vagy nem kívánt beállításokat tiltja. Aktiváláshoz csak be kell nyomni a beállító tárcsát 3 másodpercre!atlantic RSS2012 termosztát

–  világító LED-ek jelzik a beállított programot és funkciókat, így azonnal átlátható a készülék pillanatnyi beállítása

– IP24 védettség, fröccsenő víz elleni védelem,

– a termosztát alul van, nem zavarja a pakolást, viszont le kell hajolni, ha állítani szeretnénk!

 

Atlantic RSS 2012 elektromos törölközőszárító radiátorok műszaki tulajdonságai

 • Teljesítmény: 500W/750W/1000W
 • Árak: 57.900.-  89.900.-FT
 • 2 év garancia + opcionálisan 3 év forgalmazói garancia
 • Modern megjelenés
 • Biztonságos, csendes, hosszú élettartam
 • Könnyen falra szerelhető
 • Elektronikus termosztáttal (< 0.5°C)
 • 6 Üzemmód: Comfort, Comfort-1°C, Comfort-2°C, Economy, Frost-free, Stop
 • 3 pontos felfogatás
 • dugvilla nélkül szállítjuk

  Teljesítmény kalkulátor itt: KALKULÁTOR

 • Ha esetleg nagyobb a fürdőszoba és az 1000W radiátor is kevés, egészítse ki IP24 védettségű Atlantic fűtőtesttel a fűtést pl.itt: Atlantic fűtőpanelek

atlantic törölközőszárító radiátor DORIS 3Az Atlantic RSS DORIS 3 BLC

elektromos törölközőszárító radiátorok rendelkeznek a 2012-es széria minden pozitív tulajdonságával, de termosztátja immár programozható! ERP Ready.

Termosztátja nem alul, hanem a rácsozaton belül van, szemmagasságban, így könnyebben kezelhető, viszont helyet foglalhat a törölközők elől!

A 2019-es BLC radiátornál elhagyták a  felső részén 3 db lemezből hajlított akasztót, és csöveken csúsztatható törölköző akasztót kapott!

Doris 3 BLC termosztátVentilátoros gyorsfűtővel szerelt változata is létezik, tovább növelve a használhatóságot, hiszen így bekapcsoláskor akár percek alatt felfűthetjük fürdőszobánkat a kívánt hőmérsékletre, amit utána alap üzemmódban tartani tud törölközőszárító radiátorunk!

Ez a széria az Atlantic Doris 3 Ventilo.

Rendelhető és kapható úgynevezett MIXTE változatban is, amely törölközőszárító beköthető a központi fűtésünk vizes rendszerébe is, így fűtési idényben az elektromos részt nem is kell használnunk általában.

fűtési idényen kívül, az őszi és tavaszi időszakban viszont óriási szolgálatot tesz az elektromos rész, hiszen a központi fűtés beindítása nélkül lesz komfortos hőmérsékletünk!


Design szériák, NEFERTITI, ADELIS, KLEA – csak rendelésre

Atlantic Adelis törölközőszárító Atlantic Adelis törölközőszárító ERP Ready elektromos törölközőszárító radiátor sorozat, programozható termosztát, amivel akár 25% energia megtakarítás is elérhető egy sima modellhez képest.

Elegancia, esztétikum és praktikum egy fűtőtestben.

A Nefertiti és Adelis ventilátoros modelljei távirányítóval is kezelhetőek!

Rendeléssel szállítjuk, a szállítási idő kamion függő, 2-4 hét.

 

 

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!