Atlantic NIRVANA RADIÁTOR – 30%

Atlantic Nirvana radiátor – konvekciós fűtés, infrafűtés és hőtárolás alumínium testben

 

Atlantic Nirvana elektromos radiátorAz Atlantic Nirvana radiátor egyik jellemzője a nagy  pontosságú elektronikus digitális termosztát (+/- 0,1 ° C), amely biztosítja az egyenletes hőmérsékletet az egész szobában, és növeli az energia-megtakarítást.

A francia elektromos radiátorok működése talán a a vizes rendszereknél megszokott nagyobb tömegű radiátorokéra hasonlít, mert ezek még a központi fűtés kikapcsolása után is árasztották a meleget a felfűtés közben eltárolt energiából.


Itt ez a hőtehetetlenség már ellenőrzött és szabályzott!

Atlantic Nirvana elektromos radiátorMire is jó ez nekünk?

A Nirvana már egy jóval nehezebb készülék (kb.18-20 kg), mint a konvektorok, hiszen a sugárzó panel mögött egy kompozit lemez tárolja a hőt.

Ez természetesen nem arra jó, hogy vezérelt árammal használjuk, hanem arra, hogy a fűtést a lehető legkomfortosabbá alakítsa a felhasználó számára.

A tiszta alumínium (nem acél lemez:)) radiátor kihasználva a szabályozott hőtehetetlenséget, gyakorlatilag folyamatosan adagolja a hőenergiát, nem lüktetve, mint a kis tömegű konvektorok ki- és bekapcsoláskor.

Az elektromos radiátorok jelentősen fejlődtek az elmúlt években. Ma ezek rendkívül megbízható egységek, amelyek minimális karbantartást igényelnek csak.


ATLANTIC AJÁNLATKÉRÉS


Atlantic Nirvana radiátor

Ez már nem az az unalmas formatervű régi fűtőtest, amelyek a legjobb volt elrejteni….

Az új generációs ATLANTIC radiátorok vonzó külsővel dobják fel a szoba hangulatát a belsőépítészek, lakberendezők nagy örömére is.

Akár 30%-os megtakarítás is elérhető egy egyszerű, mechanikus konvektor fogyasztásához képest, messze kellemesebb hőérzettel és esztétikai élménnyel.

Mi is az elektromos radiátor hőtehetetlensége ?

Atlantic Nirvana radiátor belső szerkezet

Hőtehetetlenség egy fizikai elv, amely lehetővé teszi, hogy  nagy mennyiségű hőt tároljon, majd azt lágyan adja le, egyenletesen fűtve az egész szobát.

Azaz az ilyen radiátor akkor is fűt, miután ki van kapcsolvahő szabadul egy ideig.

Ezt azonban szabályozni kell. Ellenkező esetben hosszú időt vesz igénybe a felmelegítés, fontos, hogy ne fűtsön túl ilyenkor, mint pl. egy nagy hőtehetetlenségű padlófűtés.

Az Atlantic Nirvana erre a legjobb megoldást adja.

 A képen is látható burkolat két rétegből áll: egy külső alumínium hőleadó felületből és egy belső kompozit hőtárolórétegből!

Atlantic Nirvana termosztát

A NIRVANA ellenőrzött tehetetlenségű elektromos radiátor egyesíti magában a kitűnő kényelmet, minőséget és hatékonyságot egy  francia design-ban.

Alacsony felületi hőmérséklet, egyenletes meleg, Gentle Heating.

Kellemes és egyenletes hőérzetet és hőeloszlást biztosít, 0,1 C Fokos precíziós vezérlésével pedig az egyik leggazdaságosabb elektromos fűtés!

Elhelyezés: Mivel a konvekciós hőáramlás nem felfelé, hanem előre hagyja el a radiátort, így ablak alá is nyugodhat elhelyezhető, persze a függönymagasság megfelelő beállításával.

Raktáron tartott teljesítmények: 1000 – 1500 – 2000 W

Árak: bruttó áraink: 118.900.- 157.900.- Ft

 


atlantic elektromos fűtőpanel árak

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!