Atlantic Solius LCD infra fűtőpanel – 25%

Atlantic Solius LCD infra fűtőpanel programtermosztáttal

Atlantic Solius LCD infra fűtőpanel 24/7 programozható termosztáttal – Akár 25% fűtési költség megtakarítás egy mechanikus termosztátos konvektorhoz képest!

Atlantic Solius LCD infra fűtőpanel

Az Atlantic Solius LCD fűtőpanelben programozható digitális termosztát és egy extrudált alumíniumból készült fűtőpanel található.

A készülék előlapja perforált (lyukacsos szerkezetű), így már a bekapcsolást követően kellemes meleget áraszt magából. A készülék a teljesítményét – független mérések szerint – 2/3 részben konvekciós, 1/3 részben hősugárzás formájában adja le. (átvett adat)

A Solius LCD infra fűtőpanel formájában is különbözik az ECODOMO típustól, a konvekciós fűtésrészből adódó meleg levegő nem elől, hanem felül áramlik ki, azaz pl. függöny alá nem javasolt a beépítése.

Atlantic Solius LCD infra fűtőpanelDugvillát is kapunk a bekötéshez!

Easy Prog programozható termosztáttal

A Solius fűtőpanel előző szériáiban hiányosság volt a programozható termosztát.

Az új Solius LCD fűtőpanel megkapta a 2018-as széria EasyProg termosztátját, ami egyszerű kezelhetőséggel és pontos kapcsolással vezérli a panelt. Ez sajnos nem olyan kényelmes, mint az ATLANTIC SOLIUS ECODOMO fotocellás jelenlét érzékelővel ellátott vezérlése, de elég egyszer végigmenni a beállításokon.

Mivel itt nincs olyan érzékelés, ami felülírhatja a beállított programot, a várható megtakarítás is “kisebb”, csak 25% lehet kb. például egy Adax VP10 KT készülék üzemeltetéséhez képest.

Bár a  Solius LCD infra fűtőpanel felső légkivezetése miatt nem javasolt az ablak alatti elhelyezés, viszont  így nem is melegszik túl a készülék felső része, nem akad el benne a konvekciós fűtésrész kiáramló levegője.

Garancia: 5 év

Rendelhető teljesítmények: 1000 – 1500 – 2000W

ÁRAK: bruttó listaárak 86.900.- 110.900.- HUF

Védettség: IP24

Termosztát: Programozható, elektronikus! LCD kijelző, 24/7 programozás – Easy Prog

Fűtőegység: sugárzó, extrudált alumínium fűtőlap

Fűtési mód: konvekciós fűtés + infrafűtés

Elhelyezés, üzembe helyezés: fali kivitel, H alakú fali konzollal és dugvillával szerelt hálózati kábellel szállítjuk. A falon a padlószinttől 15-30 cm lehet az elhelyezési magasság.


A Solius LCD infra fűtőpanel termosztátja:  EASY PROG

Atlantic Solius LCD termosztátA Komfort (pl. 22 C fok) és Eco (pl. 16 C fok) hőmérséklet beállítása után a 24/7 termosztát alkalmas arra, hogy akár minden napra külön kapcsolási időszakot állítson be. A beállított értékek könnyen átmásolhatók akár a hét többi napjára is.

A termosztát LCD kijelzőjén figyelemmel kísérheti a készülék által mért hőmérsékletet és a pontos időt is.

A készüléket súlya miatt leginkább falra szerelve javasoljuk üzemeltetni. Bár a készülék villásdugóval szerelt, a villásdugó a készülékről garanciavesztés nélkül levágható és esztétikusan, lógó kábelek nélkül a fűtőtest mögött fixen beköthető az elektromos hálózatba.

A fűtőpanel kb. 140-150 cm vezetékkel szerelt, a termosztát a készülék jobb oldalán található (szemből nézve) itt van a termosztát mögött a kábel kivezetve a készülékből.

A fűtőtesthez H alakú szerelőkeretet biztosít a gyártó, amit a dobozban talál. A készülék előlapja fehér (RAL 9016) az oldala és a háta “anthracite” sötétszürke (RAL 7021), a hálózati kábel színe fekete (dugvillával ellátva).

atlantic elektromos fűtőpanel árak

Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!