SOLIUS "alap"

Atlantic Solius elektromos fűtőpanel – akár 15 % energiamegtakarítással

RAKTÁRON! BEVEZETŐ ÁRON VÁSÁROLHAT!

atlantic solus fűtőpanel bevezető akcióAz Atlantic SOLIUS fűtőpanel valóban fűtőpanel, hiszen sugárzó infra technológiával és konvekciósan (hőáramlással) is melegítenek. A készülék belsejében egy sötétsugárzó panel dolgozik, nem konvekciós fűtőegység!

Működés közben a Solius nem csak szobában keringő levegőt melegíti fel (konvekció), hanem széles spektrumú (többek között infra) sugárzást bocsát ki, azaz úgy melegít, mint például egy cserépkályha. Ez rendkívül komfortos és kellemes hőérzetet biztosít. Érezzük, hogy honnan jön a meleg! A jó hőérzet alacsonyabb termosztát hőfokot igényel, ezért energiatakarékos a működés.

Az infrasugárzás mellett a konvekciós rész is előre irányítja a meleg levegőt, így az ablak alatti elhelyezés sem aggályos a függöny és azonnali hőleadás miatt.

Atlantic Solius fűtőpanel termosztátja

A fűtőpanel egyszerűen kezelhető, tárcsás termosztáttal rendelkezik. A termosztát gyakorlatilag megegyezik az F119D vezérlőjével, de nincs hőfokbeosztás, csak 1-8 fokozatbeosztás. A csúszókapcsolós funkciók (fagymentes állás, ECO hőfok) szintén rendelkezésre állnak. Gyermekzár is van természetesen!

Megoldás a normálisnál nagyobb belmagasságú helyiségek gazdaságos fűtésére is 5 év garanciával!


Item added to cart.
0 items - Ft
Don`t copy text!